Schoolhandbaltoernooi op 2 februari in Sleen

30 januari 2018
Schoolhandbaltoernooi op 2 februari in Sleen

Zoals elk jaar, organiseert Handbalvereniging Exito ook dit jaar weer het schoolhandbaltoernooi in Sporthal Broekveld in Sleen. Vrijdag 2 februari zullen de leerlingen van de groepen 7 en 8 van De Vlinderhof uit Noord-Sleen, De Akker en De Fontein uit Sleen, De Piramide uit Erm en de Burgemeester van Royenschool uit Schoonoord tegen elkaar strijden.

Deze week worden er, tijdens de gymlessen van de scholen en tijdens de trainingen van HV Exito, clinics verzorgd door leden van HV Exito voor de deelnemende leerlingen. Ook mag iedereen vanaf 10 jaar drie keer gratis meetrainen op maandag van 17.00 tot 18.00 uur en iedereen jonger dan 10 jaar op vrijdagmiddag vanaf 16.30 tot 17.15 uur (t/m 8 jaar) en van 17.15 uur tot 18.15 uur (9-10 jaar).

De wedstrijden beginnen vrijdag 2 februari om 15.00 uur en de finale wordt om 19.15 uur gespeeld. Leden van HV Exito verzorgen de begeleiding van de teams, het scheidsen en de kantinebezetting. De winnaars doen mee aan het Drentse schoolhandbaltoernooi later dit jaar.

Iedereen is van harte uitgenodigd om alle leerlingen te komen aanmoedigen!

29 januari 2018 Sleenweb

Copyright © 2014,  ERM.NU. Alle rechten voorbehouden.