Tweede Streektaalquiz na voorgaand succes

31 januari 2018
Tweede Streektaalquiz na voorgaand succes

In het kader van de Meertmaond Streektaolmaond heeft Stichting Streekeigen Sleen vorig jaar een streektaalquiz gehouden. Aangezien de belangstelling hiervoor en het enthousiasme heel groot was heeft de organisatie besloten deze quiz dit jaar weer te organiseren.

De avond wordt gehouden op woensdag 28 maart in “MFC de Brink” en begint om 20.00 uur.

Hoe gaat het in zijn werk:
Er kan worden meegedaan door het vormen van een groepje van 3 a 4 personen.De quiz bestaat uit Drentse woorden, gezegdes, maar ook worden er algemene vragen gesteld over de historie van Sleen, gemeente, provincie en oude gebruiksvoorwerpen. De vragen zullen het meest als meerkeuzevraag worden gesteld. Dus kortom; voor elk wat wils.

Aanmelden:
Graag aanmelden voor 1 maart i.v.m.d e organisatie, maar wacht niet te lang, want vol = vol. De organisatie gaat niet verder dan 25 groepjes. Als u mee wilt doen kunt u zich opgeven bij Reina Zwiers, telefoon 0591 362371 of reina.zwiers@planet.

30 januari 2018

Copyright © 2014,  ERM.NU. Alle rechten voorbehouden.