Politieberichten van januari van Erm en Omstreken

6 februari 2018
Politieberichten van januari van Erm en Omstreken

Wijkagent Bonhof heeft de politieberichten van de maand januari uit Erm en directe omgeving weer op een rijtje gezet. Er waren diverse uiteenlopende meldingen. De jaarwisseling verliep in het gebied rond Sleen, Erm en Noord-Sleen goed. Er deden zich geen problemen en/of vernielingen voor. “Een pluim voor de jeugd denk ik”, aldus Bonhof.
Op 15 januari werd een bestuurder op de N34 bekeurd voor het te hard rijden. Met de lasergun was geconstateerd dat hij 159 km/uur reed. Zijn rijbewijs werd ingevorderd. Op woensdag 17 januari werd aan de Dalerstraat in Erm geprobeerd spullen uit een busje te stelen. Dat is niet gelukt. Mogelijk is men gestoord bij de inbraak. Op donderdag 18 januari vond een eenzijdig ongeval plaats op de N34 onder Erm. Een auto raakte in de slip en op de kop in het weiland. De bestuurder kon na kort bezoek in de ambulance weer naar huis. De bestuurder was tijdens een hagelbui in de slip geraakt. De schade aan de auto was groot. Op zaterdag 27 januari kwamen er klachten over gebruik van vuurwerk of carbid in Erm. De politie stelt een onderzoek in. Er kwamen deze maand een aantal meldingen van verdachte auto’s binnen. Bij enkele auto’s werden de inzittenden gecontroleerd. De politie surveilleerde in de plaats Sleen met meerdere (ook onopvallende) auto’s in verband met de inbraken van de laatste maanden.
Er waren een aantal politiebemoeienissen met betrekking tot burenruzies, relatieproblemen/ huiselijk geweld, mishandelingen, geluidsoverlast of andere overlast en hulpverleningen. Vanwege privacy kunnen deze niet worden genoemd. Bereikbaarheid politie Wijkagent voor het gebied Sleen/Zweeloo (de oude gemeenten Sleen en Zweeloo). U kunt me bereiken via het algemene politienummer 0900-8844 vragen naar de wijkagent Bonhof. (U wordt doorverbonden met mij of men maakt een belbericht voor mij). In noodgevallen altijd 112 bellen (lees dringende zaken). Mijn emailadres is:
hans.bonhof@politie.nl.
U kunt altijd anoniem meldingen doen bij 0800-7000 of emailen naar www.meldmisdaadanoniem.nl.
De politie Drenthe op internet is: www.politie.nl.

Copyright © 2014,  ERM.NU. Alle rechten voorbehouden.