Voorverkoop begint zaterdag!

13 februari 2018
Voorverkoop begint zaterdag!

De voorverkoop van Toneelkaarten begint a.s. zaterdag 17 februari om half tien bij de familie Sikken aan de Dalerstraat 4. De Toneeluitvoeringen van de Toneelclub Erm zijn dit jaar in de Party-Boerderij van Route34 en wel op 9, 10, 16 en 17 maart. De boerderij heeft minder zitplaatsen dan het voormalig restaurant Moorman. Hierdoor komt er waarschijnlijk wat meer druk op de voorverkoop van kaarten. De voorverkoop is zaterdag van half tien tot elf uur, daarna op werkdagen en zaterdagen na 18 uur.
De Toneelclub Erm speelt dit seizoen een blijspel in drie bedrijven met als titel: Als ik Sophie zie . . . .! Het stuk speelt zich af in de woonkamer van de boerderij van de familie Rengers. Iedereen in het huis is opgewonden want vandaag komt oudste zoon Ronnie weer thuis uit Canada. Hij heeft daar gestudeerd en is inmiddels getrouwd met een Canadese. Hij komt haar vandaag aan de familie voorstellen. Boer Albert Rengers gaat de avond daarvoor naar Emmen voor een boodschappen. Hier komt hij vriend en wethouder Job Brongers tegen die daar een vergadering had. Beide mannen besluiten nog wat te gaan stappen in het centrum van Emmen. Beide mannen komen in de vroege ochtend stomdronken weer thuis! Beide echtgenotes zinnen op wraak. Arend realiseert zich pas in de loop van de morgen dat hij ook nog een jonge dame met de naam Sophie mee naar huis heeft genomen. En dan begint de ellende pas goed! Hij moet zich in allerlei bochten wringen om uit te leggen hoe deze Sophie nu zomaar in huis komt. Hij denkt zich aardig uit de nesten te kunnen werken maar beide zoons en schoondochter Betty laten hem goed zweten. Maar uiteindelijk komt er toch nog een verrassende ontknoping!

Copyright © 2014,  ERM.NU. Alle rechten voorbehouden.