obs De Piramide neemt afscheid van directeur Peter Drent

7 maart 2018
obs De Piramide neemt afscheid van directeur Peter Drent

Vanmorgen werd op obs De Piramide afscheid genomen van directeur Peter Drent, die met pensioen is gegaan.Peter Drent was sinds augustus 2012 directeur op obs de Piramide. Tevens was hij directeur op De Vlinderhof en de Stidalschool, hierdoor was hij een aantal dagdelen in de week in Erm aanwezig. Je kon hem dan ook regelmatig op de fiets aantreffen, pendelend tussen zijn scholen heen en weer. Vandaag was het de dag dat de leerkrachten, kinderen en de ouders afscheid van hem namen. Om 10:00 uur werd er een erehaag gemaakt, door de kinderen met ieder een bloem in de hand op te stellen. Een spannend moment – één van de kinderen merkte op dat het leek alsof we op Sint wachtten. Eindelijk was meester Peter er en ontvingen wij hem met open armen. Binnen werd het ingestudeerde lied gepresenteerd. Daarna nam iedereen in school deel aan de High Tea, die geweldig geregeld was door één van onze ouders: Gonnie van Engen (trendytaart). Voor foto´s zie ons fotoboek.

Copyright © 2014,  ERM.NU. Alle rechten voorbehouden.