Opbouwen toneel

8 maart 2018
Opbouwen toneel

Toneel komt er weer aan!

Het Toneel kwam op een zeer mistige woensdagmorgen letterlijk en figuurlijk weer aangereden! Een zestal enthousiaste vrijwilligers gingen die dag aan de slag om het Toneel weer op te bouwen. Nu moest dat in de Party-Boerderij van Route34 gebeuren. Dat was nieuw en dus ook voor de opbouwers en dat gaf aanvankelijk wel wat probleempjes. Want nu was de vraag, waar zet je wat neer. Maar toen dat eenmaal inzichtelijk was ging het van een leien dakje. Donderdagavond houdt de Toneelclub Erm de generale repetitie en vrijdag de 9e maart is de première van het stuk: Als ik Sophie zie . . . ! Een vrolijke komedie in een avond durende voorstelling. Voor de première zijn nog kaarten verkrijgbaar bij de familie Sikken aan de Dalerstraat 4. Buiten de eerste voorstelling treed de Toneelclub Erm nog drie maal op en wel op zaterdag 10 maart, vrijdag 16 en zaterdag 17 maart. Al deze avonden zijn vrijwel uitverkocht.                                                                                                                                                                        

Copyright © 2014,  ERM.NU. Alle rechten voorbehouden.