Open dag en start tennisseizoen

13 maart 2018
Open dag en start tennisseizoen

Zaterdagmiddag 24 april start het tennisseizoen 2018 bij de tennisvereniging in Sleen met een open dag.
Wil je weten wat tennissport is, kom dan kijken bij de TV Sleen.
Iedereen die kennis wil maken met de tennissport én de vereniging is van harte welkom op het tennispark aan de Zetelveenweg. Kom dus samen met familie, vrienden en buurtgenoten op zaterdagmiddag 24 april van 13.30 tot 15.30 uur. Jong en oud zijn welkom!

Tennis kan vanaf 6 jaar tot op hoge leeftijd.
Maak op de open dag kennis met (bestuurs)leden en met onze tennistrainer Johan Koning van tennisschool Koning. Groepslessen, individuele lessen of teamtraining? Er is van alles mogelijk.


Iedereen die een geheel vrijblijvend een balletje wil slaan, is van harte welkom. Kom dan in sportkleding en trek schoenen zonder profiel aan. Rackets en ballen zijn aanwezig. De tennisschool geeft een tennis-clinic. Voor een volgende stap heeft de tennisvereniging een mooi introductieaanbod. Zo kun je jezelf goed oriënteren op de tennissport zonder direct aan het lidmaatschap van een jaar vast te zitten.
Op 24 maart, na de open dag, start het seizoen voor de jeugdleden. Zij beginnen het tennisjaar met een toernooitje.
Op zondag 25 maart begint het seizoen voor de seniorleden. Vanaf 5 april zijn er wekelijks een aantal KNLTB competitieteams actief en starten de overige activiteiten. Het seizoen duurt tot en met november. Vrijwilligers van de TV Sleen zijn nu volop bezig om de banen optimaal bespeelbaar te krijgen. Het seizoen 2018 kan bijna beginnen!

13 maart 2018

Copyright © 2014,  ERM.NU. Alle rechten voorbehouden.