Toneel: Als ik Sophie zie……!!

11 maart 2018
Toneel: Als ik Sophie zie……!!

De Kop is er af!
Afgelopen vrijdag- en zaterdagavond waren de eerste twee voorstellingen van de Toneelclub Erm. Dit gebeurde in de Party-Boerderij van SteakHouse34. Deze locatie was voor leden van de Toneelclub nieuw voor ze nu ze niet meer terecht konden in het restaurant. Men had een toneel opgebouwd aan de voorzijde van de boerderij en dat beviel prima. Ook de bezoekers vonden de boerderij een leuke en sfeervoller locatie. De Toneelclub speelde een stuk van Hans Lellis: Als Ik Sophie zie . . . . ! een komedie in drie bedrijven. Aan de reacties van het publiek te horen viel dat in bijzondere goede aarde en beleefden de bezoekers een leuke en genoeglijke avond. Bij de première op vrijdagavond hadden nog wel mensen bij gekund maar bij de voorstelling op zaterdagavond was er geen stoel meer onbezet. Komende vrijdag en zaterdag geeft de Toneelclub nog twee voorstellingen in de Party-Boerderij, deze zijn ook allebei al uitverkocht. Na deze voorstellingen zal de redactie van Erm.nu een fotoreportage plaatsen.

  

Copyright © 2014,  ERM.NU. Alle rechten voorbehouden.