Sleen maakt zich op voor loopspektakel Roparun!

15 mei 2018
Sleen maakt zich op voor loopspektakel Roparun!

 

Sleen maakt zich op voor loopspektakel Roparun!

met medewerking van B&W van de gemeente Coevorden

De Doorkomstcommissie van Sleen4life is bezig de laatste puntje op de i te zetten voor de doorkomst van de Roparun 2018. Een lustrumjaar dit keer, aangezien het voor de vijfde keer zal plaatsvinden.

Voor dit jubileumjaar is er extra uitgepakt door de avond vooraf een Pre-Party te houden om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel. De organisatie heeft Harry Slinger weten te strikken om weer naar Sleen te komen en hoopt op z’n minst het succes van Drukwerk in Sleen van 34 jaar geleden te evenaren. Naast Drukwerk komen ook gangmakers De Dikdakkers naar Sleen evenals Span Crank, dé sensatie in de Nederlandse coverband scene!

Zondag vindt de doorkomst van de Roparun plaats. In Sleen vinden verschillende activiteiten plaats met o.a. een mini Roparun om 11.00 uur, waarna er om 12.00 uur tegen een kleine bijdrage gelunched kan worden op de Trambrink om daar ter plekke te genieten van allerlei optredens. Ook zijn er vanaf 12.30 uur verschillende optredens bij de molen.

Burgemeester Bert Bouwmeester en de drie wethouders, Jeroen Huizing, Jan Zwiers en Joop Brink hebben de intentie mee te fietsen met team Sleen4life vanaf Sleen, door Dalen tot Coevorden. Team Sleen4life zal tussen 13.30 uur en 14.30 uur vanuit Hamburg arriveren in Sleen.

Het complete programma treft u onderstaand aan. Komt allen en moedig alle deelnemende teams aan en draag op deze wijze bij aan de Roparun 2018!!

 

Copyright © 2014,  ERM.NU. Alle rechten voorbehouden.