De Piramide in actie voor Serious Request

De Piramide in actie voor Serious Request

Op de Piramide hebben een aantal leerlingen kleurplaten ingekleurd. Het idee is om geld in te zamelen voor serious request door middel van koekjes met kaartjes te verkopen.  Ze hebben koekjes gebakken en zelf ingepakt. Serious request heeft een actie: het Glazenhuis. Het doel is geld ophalen voor het Rode kruis. Dat meisjes en vrouwen in conflict gebieden helpt en opvangt,die seksueel misbruikt worden. Drie radiomakers gaan van 18 t/m 24 december het glazenhuis in zonder eten met alleen vier keer per dag een smoothie. Ze draaien platen en doen spelletjes voor geld dat bestemd is voor het goede doel. Mensen kunnen ook net als de leerlingen van de Piramide, zelf geld inzamelen met acties voor serious request.Op scholen doen ze ook acties zoals een sponsgooiwedstrijd actie op het Esdal. Vrijdagmiddag komen de leerlingen langs met hulp van pony Tess, om de koekjes te verkopen. Een zakje koekjes inclusief kleurplaat kost € 1.00.

Koekjes1

 

Koekjes6

Alvast bedankt voor uw steun Anne,Sam.Winanda.Lotte.Esmee.Simon,Maiko,Robert en Tess.

Koekjes2

Koekjes7

Koekjes3

 

Koekjes4