Muziekschool Sleen

Muziekschool Sleen

Hans Grondel uit Erm heeft zijn eigen Muziekschool Sleen opgericht. Naast muzieklessen en bandcoaching worden muziekworkshops gegeven. De eerste workshop in de muziekschool is op zaterdag 17 januari 2015. Sinds 2012 is Rootnote actief als muziekschool, geluidsbedrijf en entertainmentbedrijf. “Rootnote blijft bestaan, maar ik wilde een eigen naam voor de muziekschool. Belangrijk is dat iedereen direct weet waar het om gaat bij het horen van de nieuwe naam”, vertelt Grondel. “Er zijn lessen beschikbaar op gitaar, basgitaar, drums en keyboard. Ook is het mogelijk om bandcoaching te krijgen”. Nieuw is de muziekworkshop, waarbij drumstel, keyboard, gitaren en microfoons klaarstaan. In twee sessies van drie kwartier wordt gewerkt aan een nummer om samen een lied te kunnen spelen. “Ervaring is niet vereist. Iedereen kan meedoen.”.

Aanmelden voor de eerste workshop in het nieuwe jaar kan tot en met maandag 12 januari via info@muziekschool.nl of 06-52504229. De workshop boeken op een andere dag kan ook.

Meer informatie staat op www.muziekschoolsleen.nl

 

Screenshot_2014-12-23-11-17-07