SIS: nieuwe groepslessen in januari

SIS: nieuwe groepslessen in januari

SIS, Sport Initiatief Sleen is een sportschool gevestigd in Sleen (naast Autobedrijf vd Weide). Wie wil nu niet dicht bij huis sporten. Amper reistijd en reiskosten. Je zult merken dat bewegen je lichaam goed doet.
Daarnaast is het samen sporten gewoon reuze gezellig. De nieuwe website www.sis-sleen.com is in de lucht. Hier staat de uitleg van de soort trainingen en het lesrooster op.

Het aanbod van de lessen wordt in januari uitgebreid en mensen die geïnteresseerd zijn kunnen zich melden. Hierbij gaat het met name om de Buik-Billen-Benen-training op vrijdag ochtend al dan niet in combinatie met de cursus FIT en SLANK. En de  looptraining op zaterdagochtend en maandagavond.

SIS wil in geen geval concurrentie aan doen met de andere sportverenigingen en proberen daar met het aanbod rekening mee te houden.
Zij doen nadrukkelijk geen lessen met fitnessapparatuur of Zumba lessen zoals de gymvereniging die aanbiedt. Ze geven groepslessen en trainen met name alleen met het lichaam zelf. Ze zouden samenwerking met andere sportclubs in Sleen en omgeving juist aanmoedigen. Bijvoorbeeld voor mensen die bepaalde sporten alleen maar in de zomer kunnen doen, die in de
winter bij SIS kunnen komen. Groepslessen met gecertificeerde instructeurs.

Een groot voordeel is de relatieve vrijblijvendheid. Er wordt gewerkt met een klein bedrag maandelijkse contributie en een strippenkaart. Een keer niet sporten betekent niet betalen. Maar uit ervaring blijkt dat iedereen het sporten zo lekker vindt dat men toch wel weer komt. Enjoy life!!!

Kom vooral een keer langs en volg vrijblijvend een les om daarna een keuze te maken.”

Alvast hartelijk dank voor plaatsing!

Groet, Wim,

Met vriendelijke groet,
De jongens van SIS

Meulenakker 2b | 7841 EP Sleen
GSM: 0031-(0)6-29005031