Wandeling ijsvereniging

Wandeling ijsvereniging

Dit jaar organiseert IJsvereniging “Voorwaarts” voor de derde keer een prachtige winterwandeling met als startpunt de “Tent” gelegen aan ’t Eng in Sleen. U kunt kiezen uit drie afstanden, te weten 5, 10 en 15 kilometer. Er zijn weer drie nieuwe routes uitgezet rondom Sleen. Net als vorig jaar is er onderweg een versnapering voor alle deelnemers. De wandeling is op zondag 28 december a.s. U kunt starten tussen 11.00 uur en 13.00 uur vanuit de “Tent” bij de ijsbaan. Het inschrijfgeld bedraagt € 3,00 per persoon. Na afloop kunt u zich opwarmen bij de houtkachel met een heerlijke bak snert of een kop warme chocolademelk. Deze zijn te verkrijgen tegen een kleine vergoeding. Ook kunt u dan de prachtige verbouwing zien die de vrijwilligers van de ijsvereniging de afgelopen twee jaar met elkaar hebben gerealiseerd. Het bestuur is hier erg trots op.
 
IJsvereniging Voorwaarts ziet u graag op zondag 28 december aanstaande bij de derde winterwandeling.
 
Voor informatie kunt u contact opnemen met: R.W. Eerenstein, telefoon: 06-12291755.