Gemeente Coevorden zoekt enthousiaste ondernemers

Gemeente Coevorden zoekt enthousiaste ondernemers

De Bouw- en woonweken Drenthe 2015 komen er aan. Samen met haar ondernemers wil de gemeente Coevorden hier weer net zo’n succes van maken als vorig jaar. We nodigen onze ondernemers daarom graag uit voor een bijeenkomst om samen de mogelijkheden voor een beurs, actieweken en thema-avonden te bespreken.Bouw_en_woonweken

Grijp uw kans!

Bent u ondernemer in de gemeente Coevorden en heeft u belangstellenden op het gebied van (ver)bouwen, klussen, verduurzamen, kopen en inrichten iets te bieden? Grijp uw kans! We nodigen u van harte uit voor een startbijeenkomst. Bij voldoende belangstelling wordt op 11 april 2015 een beurs georganiseerd als start voor actieweken en thema-avonden om extra aandacht te vragen voor uw dienst of product. De gemeente Coevorden is hierbij faciliterend partner.

Samen staan we sterk

Robren Mulder van B-Tam bouwkundig teken- en adviesbureau over de Bouw- en woonweken 2014: “Op de beurs tijdens de Bouw- en woonweken heb ik mijn bedrijf goed kunnen presenteren en kreeg ik het gevoel; samen staan we als ondernemers sterk! Ik heb veel positieve reacties over mijn deelname gehad en concrete opdrachten. Het heeft mij zoveel goede zakelijke relaties opgeleverd, dat je mij voor de komende 10 jaar vast mag leggen!

Aanmelden

De startbijeenkomst is op dinsdag 10 februari om 09.30 uur in het Hof van Coevorden, Kasteel 1 in Coevorden. Voor de startbijeenkomst meldt u zich aan via r.orsel@coevorden.nl. Voor vragen en/of opmerkingen kunt u terecht bij Renate Orsel, telefoon 14 0524.

Stimulans woningmarkt

De Drentse Bouw- en Woonweken zijn een initiatief van gemeenten, provincie en Marketing Drenthe om in samenwerking met betrokken partijen een positieve stimulans te geven aan de woningmarkt.