Slener Menu Wandeling

Slener Menu Wandeling

Vandaag wordt voor de 10e keer stevig door gewandeld tijdens de Slener Menu Wandeling. De verschillende groepen krijgen een voor-, hoofd-, en nagerecht op verschillende locaties. Als ik Chris Moorman even aan de lijn heb is hij druk doende met de groep die binnen zit voor het hoofdgerecht. Hij is erg enthousiast en vindt het een gezellig gebeuren. Er wordt iets extra’s gedaan vanwege het 10 jarig jubileum. In Erm is er bij Van Rossum een borrel met een hapje aangeboden. Ook wordt hetzelfde menu geserveerd waarmee het de eerste keer allemaal is begonnen. DSC_9597
De wandelaars komen door de Hoek. Gezeten op de bank houd ik vanuit mijn ooghoeken in de gaten of er al mensen in aantocht zijn. Het is zover. Ik heb geluk. Een vrouw, waarmee ik jaren langs de lijn stond om het voetbalspel van onze koters te bewonderen, wandelt net voorbij. Ook zij is enthousiast. Het eten was overheerlijk!! Zij hebben een borrel met hapje bij de Trialbaan gehad. Het is een kort gesprekje. Met een kort sprintje sluit ze weer aan bij de ” flinke stappers”.
Ik vermoed dat de Slener wandeling zeker nog voor 10 jaar bij kan tekenen. Misschien trek ik een volgende keer mijn stoute (wandel)schoenen aan om aan dit wandel- en smulfestijn mee te doen!

In het fotoalbum is een aantal foto’s opgenomen van de Slener Menu Wandeling in Erm.