Trouwplannen? Ermerstrand opent haar trouwdeuren

23 juni 2018
Trouwplannen? Ermerstrand opent haar trouwdeuren

 Op zondag 1 juli zijn de trouw- en feestlocaties op Recreatiepark Ermerstrand van 11.00 tot 16.00 uur geopend. Iedereen met trouwplannen is van harte welkom.
Voor ieder bruidspaar is het belangrijk dat het ene, speciale gevoel aanwezig is bij de locatie. Zonder verplichtingen de locaties en mogelijkheden bekijken is daarom onmisbaar. Door mee te doen met de Open Toptrouwlocatie Route speelt Ermerstrand hier handig op in.
Toekomstige bruidsparen kunnen zonder afspraak langskomen en zich naar hartenlust oriënteren. Kortom geheel vrijblijvend sfeer proeven bij de verschillende trouw- en feestlocaties aan en op het water. Graag tot zondag 1 juli!

Copyright © 2014,  ERM.NU. Alle rechten voorbehouden.