Boekenmarkten in Sleen eind juli van start

2 juli 2018
Boekenmarkten in Sleen eind juli van start

Evenals voorgaande jaren organiseert de Stichting Behoud Monumentale Kerk Sleen ook dit jaar weer enkele tweedehands boekenmarkten. De data voor deze boekenmarkten zijn inmiddels bekend. De eerste boekenmarkt wordt gehouden op vrijdag 20 juli van 18.00 tot 21.00 uur.  Deze boekenmarkt is voor donateurs en voor degenen die zich die avond als donateur melden. 

De volgende boekenmarkten vinden plaats op zaterdag 21 juli, dinsdag 24 juli, woensdag 25 juli, zaterdag 28 juli, donderdag 2 augustus, vrijdag 3 augustus, zaterdag 4 augustus en zondag 5 augustus.

De boekenmarkten worden gehouden in Ons Centrum (naast de monumentale kerk) van 10.00 tot 16.00 uur, met uitzondering van zondag 5 augustus, want dan is de markt open vanaf 11.30 uur. Er zijn diverse (prachtige) boeken te koop: kinderboeken, Drentstalige boeken, boeken over Drenthe, kookboeken, tuinboeken, romans, woordenboeken, thrillers, boeken over het koninklijk huis, geschiedenis, kunst, muziek, enzovoort.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de voorzitter (Gezinus Hilbrands, tel. 36 74 00) of met de secretaris (Harmke Jansen, tel. 36 24 25).

Mocht u nog boeken voor deze boekenmarkt ter beschikking willen stellen dan kunt u eveneens contact met de voorzitter of met de secretaris opnemen. U bent van harte welkom.

( Bron; Sleenweb).

Copyright © 2014,  ERM.NU. Alle rechten voorbehouden.