Even voorstellen

4 juli 2018
Even voorstellen

Ze wonen er al sinds februari 2017. Voor haar was het liefde op het eerste gezicht, de Hoek 5. Hij heeft geen spijt van deze aankoop. Samen met hun dochters Mandy en Emily wonen Jeffrey en Yvonne Witvoet met veel plezier in Erm. Hiervoor woonden ze 23 jaar in Emmerhout. Vooral Yvonne wilde graag naar een dorp. Zelf is ze geboren in Valthe, het dorpsleven bleef altijd sluimeren. Inmiddels is er al veel geklust en getuinierd.
Jeffrey is zelfstandig ondernemer, WIVO.nl. (Groothandel en applicatie in afdichtingsmaterialen). Yvonne werkt al 29 jaar als administratieve duizendpoot bij Fresenius Kabi ( Farmaceutisch bedrijf) in Emmercompascuum, ze heeft de secretaresse opleiding gedaan. Mandy werkt sinds oktober als paraveterinair bij dierenkliniek Makatsi. Op het moment van ons gezellig gesprek was het voor Emily nog niet helemaal zeker maar..
een dag later kon de vlag in de stok, geslaagd! Helpende zorg en welzijn. Gefeliciteerd!

Het gezin is erg sport minded.
Yvonne probeert tijd te vinden om hard te lopen, de 4 mijl van Groningen komt eraan. Jeffrey doet aan wielrennen en is liefhebber van voetbal. Zelf voetballen zit er niet meer in. Beide dochters rijden paard en worden bijgestaan door moeders, hun “hoofd groom”.
Met zijn allen gaan ze elk jaar op wintersport. Waar ze enorm van genieten. Hopelijk doen ze dat de komende jaren ook op de Hoek 5. Wij wensen ze veel woonplezier in Erm.

Copyright © 2014,  ERM.NU. Alle rechten voorbehouden.