Henk Kooiman 80 jaar

6 augustus 2018
Henk Kooiman 80 jaar

Henk Kooiman is 80 jaar geworden. Een respectabele leeftijd en dat vindt Henk ook.
Hij is ook dankbaar dat hij dat in goede gezondheid heeft gehaald. Hij voelt zich echter nog zeer fit en dus zeker geen 80 jaar. Hij probeert dagelijks nog een route van een uur te wandelen tenzij hij die dag een andere activiteit heeft. Ook samen met Jannie zie je hem regelmatig wandelen. Hij staat nog midden in het leven en geniet nog van vele dingen. Namens Dorpsbelangen Erm-Achterste Erm werd Henk een bloemenbon aangeboden. Normaal krijgt de jarige een bos bloemen aangeboden maar met deze mooie zomer zijn Henk en Jannie veel buiten en genieten van de bloemen buiten. We wensen Henk een goede gezondheid en op naar de 81 jaar.

Copyright © 2014,  ERM.NU. Alle rechten voorbehouden.