Het restaurant op het Ermerzand ontvangt ICARE

11 december 2018
Het restaurant op het Ermerzand ontvangt ICARE

De eerste gezamenlijke bijeenkomst op ons Park voor zowel onze  eigenaren, huurders ,bewoners van Erm en Achterste Erm staat gepland op Woensdagmiddag  12 december aanvang 14.00 uur, zaal open vanaf 13.30 uur de entree is vrij, voor een consumptie vragen wij E 1.00 , wij zorgen voor wat lekkers erbij!

Dit initiatief is genomen door de planmakers van het ERMerLoo in samenspraak met het bestuur CVE Ermerzand en Dorpsbelangen. U wordt op deze middag geïnformeerd door het Wijkteam van Icare uit Sleen. Het team zal ons uitleg geven over de zorg nu en in de toekomst die u rechtstreeks met het wijkteam regelt, wat zijn de mogelijkheden om in je eigen huis te blijven, wie, wat betaald dat! Hun verzoek naar u toe is; stel vragen ,schrijf ze desnoods op met uw naam en telefoon nummer erbij, dan neemt het wijkteam contact met u op. Ook brengen wij u op de hoogte van de stand van zaken nu, en over de verdere voortgang met de Gemeente Coevorden , Provincie Drenthe en Het ERMerLoo.  Wij wensen u een gezellige informatieve middag. Met vriendelijke groet namens het ERMerLoo Team.

Copyright © 2014,  ERM.NU. Alle rechten voorbehouden.