Aan heel sportend Drenthe,

8 januari 2019
Aan heel sportend Drenthe,

Sommige van jullie hebben zich al aangemeld voor het nieuwjaar evenement van 18 januari op het TT Circuit in Assen. Deze mail is bedoeld als update, maar ook met het verzoek deze te delen in je eigen netwerk. We vieren dat we de titel hebben graag met zo veel mogelijk mensen uit sportend Drenthe. Dus zet de uitnodiging op de website en op je social media kanalen. Dit is DE kans om het asfalt van de the Dutch TT onder je voeten te voelen.

Als je bent aangemeld ontvang je uiterlijk 16 januari het definitieve programma met de benodigde route informatie. In de bijlage nogmaals de uitnodiging.

Voor nu alvast een kleine update voor het programma:

U wordt om 16.00 uur ontvangen met warme chocola om rond 16.15 uur de officiële opening bij te wonen. Rond half 5 vertrekt de eerste groep voor een verrassende wandeltocht over het beroemde asfalt van the Dutch TT. We nemen u mee over het circuit in winterse sferen, onderweg waant u zich een wereldkampioen op de handbike, beleeft u een Europees Kampioenschap Young Riders, Breakt u the Stigma en klapt en danst u zich over het parcours. Bij terugkomst wacht u een kom warme snert en kunt u een ronde maken langs de toekomst, uw sportdromen delen en vooral sportend Drenthe ontmoeten.

 

Tot volgende week vrijdag!

 

NB: vandaag gaat ook de reminder de deur uit voor de mensen die zich nog niet hebben aangemeld. Het kan zijn dat uw mailadres in de lijsten voorkomt, onze excuses als u ook die mail ontvangt.

 

Met vriendelijke groet,

Suzan Pieters-Waalewijn

Secretarieel medewerker

H Eisenhowerstraat 35
      Postbus 84
      7900 AB Hoogeveen
(  0528-233 775
spieters@sportdrenthe.nl
:   www.sportdrenthe.nl
  [www.twitter.com/sportdrenthe]www.twitter.com/sportdrenthe

aanwezig: maandag t/m donderdag
werktijden: 8.30 – 17.00 uur

Drenthe beweegt valt onder SportDrenthe.

Copyright © 2014,  ERM.NU. Alle rechten voorbehouden.