Feestelijke eredienst intrede nieuwe dominee

16 januari 2019
Feestelijke eredienst intrede nieuwe dominee

Op zondag 20 januari is er in de Ontmoetingskerk aan De Koepen in Sleen een feestelijke eredienst ter ere van de installatie van ds. Jitse Scheffer als nieuwe dominee van de Protestantse Gemeente Sleen.

De dienst begint om 10.30 uur en iedereen is welkom in de kerk vanaf 10.00 uur. Na afloop van de dienst is er een feestelijke bijeenkomst in de Dorpskerk. Hier is gelegenheid om ds. Jitse Scheffer, zijn vrouw Gerda en hun dochter Nynke welkom te heten.

Lees ook: Jitse Scheffer nieuwe dominee in Sleen (22 oktober 2018)

Beesd
In het weekblad Weste Betuwe wordt ook aandacht besteed aan het vertrek van ds. Scheffer uit Beesd. Daar is hij op dat moment nog dominee.

15 januari 2019

(sleenweb)

Copyright © 2014,  ERM.NU. Alle rechten voorbehouden.