Hallo-Kadowinkel in Sleen sluit de deuren

7 januari 2019
Hallo-Kadowinkel in Sleen sluit de deuren

“Na twee jaar met veel enthousiasme in mijn winkel te hebben gestaan, heb ik besloten om zaterdag 16 februari om 16.00 uur de winkeldeuren te sluiten”, vertelt eigenaresse Jaimy Ziel van de Hallo-Kadowinkel aan de Goornhoek in Sleen.

“Ik kijk met een dikke glimlach terug naar alle leuke bezoekers en hun gesprekken. Bedankt daarvoor.” De fysieke winkeldeuren sluiten, maar de inwoonster van Sleen gaat wel door met haar webshop www.hallo-kadowinkel.nl en ze blijft staan op diverse markten. “En natuurlijk kun je op afspraak bij mij langskomen.” De spaarkaart blijft daarnaast geldig.

“Ik hoop iedereen nog te zien in de winkel aan de Goornhoek 8.” (sleenweb)

Copyright © 2014,  ERM.NU. Alle rechten voorbehouden.