SBS Sleen e.o. organiseert toneelavond bij Wielens

8 januari 2019
SBS Sleen e.o. organiseert toneelavond bij Wielens

 Op 2 februari voert de Toneelvereniging De Kring van Holthe, Lieving en Makkum  de komedie op “Spieker Willem, wat hej toch uutvreten” bij Zalencentrum Wielens te Noord Sleen op, aanvang 20.00 uur. De entree bedraagt €.7,50  en is inclusief één kopje koffie/thee. Ook niet leden zijn van harte welkom.  

Net als begin 2018 met de opvoering van de komedie “Zorgboerderij De Drie Gebroeders” hoopt het bestuur ook nu weer op een goede opkomst.

In de zaal is plaats voor 175 personen. Gezien de belangstelling voor het vorige toneelstuk in februari is het aan te bevelen om ook nu tijdig te reserveren. Uw naam wordt genoteerd op de totaallijst.

U kunt plaatsten bespreken door te bellen met Bert Wessels op 0591-361902, met Jan Smidt op 0591-361903 of met Mans Snijders op 0591-361573.  

een korte inhoud van het blijspel:

Na een zware avond en nacht hebben vier dorpsgenoten een totale black-out. 
Ze missen van alles: een gebit, een portemonnee, een schoen, een tabaksdoos, een horloge….. maar ze zien ook dingen die er eerst niet waren: een ladder, een venster, een damesslipje….. Langzaamaan komt het één na het andere voorwerp weer tevoorschijn op de vreemdste plaatsen: zelfs op de slaapkamer van de vriendin van zoon Frank. Stel je toch eens voor.…. De oplossing voor al die raadsels zorgt voor kostelijke situaties waarbij het publiek waarschijnlijk weer ouderwets veel pijn in de kaken krijgt van het lachen.

 

Copyright © 2014,  ERM.NU. Alle rechten voorbehouden.