Sportverkiezingen sporters/sportkanjers in gemeente Coevorden

14 januari 2019
Sportverkiezingen sporters/sportkanjers in gemeente Coevorden

De afgelopen jaren waren de sportverkiezingen van de gemeente Coevorden zeer succesvol. Veel sporters, vrijwilligers en verenigingen hebben een podium gekregen wat ze verdienen. Er was altijd veel belangstelling bij de bekendmaking van de winnaars. De verkiezingen worden dit jaar wederom georganiseerd door Jansen Event-Sportmanagement. In de gemeente Coevorden zijn veel aansprekende sportevenementen georganiseerd en veel sportieve prestaties geleverd. Het belooft daarom weer een spannend evenement te worden op vrijdag 15 februari.
Het gaat nu natuurlijk om de kandidaten die actief zijn geweest in het jaar 2018. Wij vragen sporters, talenten en/of organisaties op te geven voor deze sportverkiezingen. Binnen de verenigingen zijn vast en zeker leden die hiervoor in aanmerking komen. Het betreft de volgende categorieën: sportman/vrouw (vanaf 18 jaar), sporttalent (tot 18 jaar), sportorganisatie en sportploeg.
Ook willen we dit jaar weer de sportkanjers in het zonnetje zetten. Dit gaat om kinderen/jeugdleden tot 16 jaar, die het afgelopen jaar een kampioenschap hebben behaald of een bijzondere prestatie hebben geleverd op sportgebied. U kunt deze kinderen/teams aanmelden voor een sportcertificaat. Deze kinderen en daarmee de vereniging worden op het podium in het zonnetje gezet.
Wij vragen de sportverenigingen kandidaten aan te dragen voor woensdag 23 januari 2019 via een e-mail naar: ilse@janseneventsportmanagement.nl
We denken dat er in ons dorp ook sportmensen, -meisjes, -jongens, -vrouwen en -mannen zijn, die zo’n voorzet verdienen.

Copyright © 2014,  ERM.NU. Alle rechten voorbehouden.