Wienbargsteegjournaal 3

15 januari 2019
Wienbargsteegjournaal 3

Dinsdag 15 januari: de firma Dikkerboom zaagt de randen af van het asfalt zodat er rechte lijnen ontstaan waartegen de grasbetontegels kunnen worden gelegd. Om 9.30 uur was er al een flink deel van het werk af.

Onderzoek heeft aangetoond dat het asfalt  geen teer bevat. Dan hoeft het ook niet op speciale wijze te worden afgevoerd.

Woensdag 16 januari worden de afgezaagde stroken asfalt losgemaakt, verzameld en vervolgens afgevoerd. Hier zijn de vrijwilligers weer hard nodig! Met een stevige schop, hark en indien mogelijk kruiwagen. Daarna kan waarschijnlijk morgen ook al een begin worden gemaakt met het afgraven van het zand naast de weg.

Jaap van der Linden (namens Dorpsbelangen)

Copyright © 2014,  ERM.NU. Alle rechten voorbehouden.