Wienbargsteegjournaal 9

30 januari 2019
Wienbargsteegjournaal 9

Woensdag 30 januari: Vandaag gingen de stenen aan de oostkant er achter elkaar in. Rond 14.00 uur was doe klus geklaard met maar weinig mensen.

Herman Koop bediende de kraan, Jan Ziengs en Roelof Sikken waren aanwezig om elke steen precies op zijn plek te laten landen. Albert Jan Dobben kwam van tijd tot tijd even langs met zijn heftruck om de stapel stenen op de juiste plek te zetten en om ‘s middags de kraan van de familie Koop te bedienen. Jan Jonkers kwam natuurlijk weer de steeg in om te helpen. Tot slot werd de aansluiting aan de achteruitgang van de tuin van Richard Bruijns ook  nog gerealiseerd. Toen begon de sneeuw te vallen.

Donderdag: sneeuwverlet. Of wordt er toch nog wat zand aangevuld? We wachten nu eerst af wat de sneeuw doet. Jans Elling hoopt volgende week dinsdag het eindresultaat te kunnen opleveren aan de heer Olthof, toezichthouder van de gemeente. Gaat dat lukken?

Copyright © 2014,  ERM.NU. Alle rechten voorbehouden.