JAARVERGADERING DORPSBELANGEN EN GLASVEZEL

13 februari 2019
JAARVERGADERING DORPSBELANGEN EN GLASVEZEL

Al onze leden, dus vrijwel alle inwoners van Erm en Achterste Erm zijn van harte welkom op de jaarvergadering van Dorpsbelangen, as. donderdagavond 14 februari om 20.00 uur in Route 34.

We hebben maar een half uur voor onze huishoudelijke zaken.

Om 20.30 uur begint de informatieavond over Glasvezel. Daar zullen veel bewoners op afkomen, verwachten we. Want dit jaar gaat het aangelegd worden. Dit jaar moeten we dan ook een abonnement nemen. Maar welk? En wat gaat dat kosten? Vragen genoeg. Donderdag krijgen we antwoorden!

Wie op tijd komt kan vanaf 19.45 uur een film zien met beelden over het werk in de Wienbargsteeg: versteviging van de bermen door het aanleggen van grasbetontegels, gedaan door eigen mensen!  Tot donderdagavond.


Copyright © 2014,  ERM.NU. Alle rechten voorbehouden.