Politie berichten Erm en omstr. van januari

11 februari 2019
Politie berichten Erm en omstr. van januari

Wijkagent Hans Bonhof noteerde weer de politieberichten van de maand januari. Er waren weer wat inbraken en ook weer meldingen van verdachte personen. Ook was er sprake van een aantal ongelukken.

Op 1 januari vond een eenzijdige aanrijding plaats op de N34 bij Erm. De bestuurder verloor de macht over de auto en die kwam in de sloot tot stilstand. Het leek er eerst op, dat er gewonden waren, maar dat viel erg mee. Eén persoon werd ter controle mee genomen naar het ziekenhuis. De auto werd afgevoerd door de sleper.

Er werden een aantal meldingen gedaan van verdachte auto’s en van verdacht gedragende personen rond woningen. Een aantal kon gecontroleerd worden. Anderen werden niet meer aangetroffen. In de eerste weken was er op tal van plaatsen net buiten de buitendorpen van Coevorden overlast van crossende motoren. Meestal ging het om jeugd, die nog vakantie had.

Van 6 op 7 januari werd vanuit een brommobiel staande aan de Lootjesberg te Erm goederen ontvreemd. De ruit van het voertuig werd ingeslagen om de goederen toe te eigenen.

In de nacht van 12 op 13 januari reed de politie mee met de ambulance naar een onwel geworden persoon in Erm.

Op 29 januari geraakte een bestuurder van een personenauto in de slip op het wegvlak van de N34, boven de rijbanen van de A37 op het verkeersplein Holsloot. Het bleef bij materiële schade.

Er kwamen meerdere meldingen binnen over loslopende paarden, schapen en meldingen betreffende aangereden dieren op de grotere wegen.

Er werden deze maand meerdere aangiften/meldingen gemaakt van fraude via het internet. Goederen werden betaald zonder levering. Via internet werd de aangifte gedaan.

Verder waren er deze maand een aantal politiebemoeienissen met betrekking tot burenruzies, relatieproblemen/ huiselijk geweld, mishandelingen, geluidsoverlast of andere overlast en hulpverleningen. Vanwege privacy kunnen deze niet worden genoemd

Bereikbaarheid politie
Wijkagent voor het gebied Sleen/Zweeloo (de oude gemeenten Sleen en Zweeloo) is meneer Bonhof. U kunt hem bereiken via het algemene politienummer 0900-8844 vragen naar de wijkagent Bonhof. (U wordt doorverbonden of men maakt een belbericht voor hem). In noodgevallen altijd 112 bellen (lees dringende zaken). Zijn e-mailadres is: hans.bonhof@politie.nl. U kunt altijd anoniem meldingen doen bij 0800-7000 of emailen naar www.meldmisdaadanoniem.nl. De politie Drenthe op internet is: www.politie.nl.

Copyright © 2014,  ERM.NU. Alle rechten voorbehouden.