Subsidie voor experiment Gymvereniging Sleen

2 februari 2019
Subsidie voor experiment Gymvereniging Sleen

Met behulp van de gemeente Coevorden kan Gymvereniging Sleen gedurende een jaar een speciaal aanbod ontwikkelen. Blijkt er voldoende behoefte dan zal dit aanbod onderdeel worden van het reguliere programma van de vereniging.

Dit nieuwe aanbod richt zich op inwoners van Sleen en omstreken, die graag aan hun conditie en soepelheid willen werken door op een rustige manier te gymmen. In deze les zal er tevens aandacht zijn voor balansoefeningen en valpreventie.

De lessen vinden plaats op dinsdagmiddag van 13.30 tot 14.30 uur, in de sporthal van Sleen in de grote zaal. De lessen worden gegeven door Ans Hegen. De eerste drie lessen zijn gratis. Belangstellenden voor deze beweeggroep kunnen voor meer informatie contact opnemen met Ans Hegen, tel. 0612953621.n(sleenweb)

Copyright © 2014,  ERM.NU. Alle rechten voorbehouden.