Toneelclub Erm: voorverkoop begint!

13 februari 2019
Toneelclub Erm: voorverkoop begint!


De voorverkoop van kaarten voor de voorstellingen van de Toneelclub Erm begint a.s zaterdag 16 februari van ‘s morgens half tien tot half twaalf bij de familie Sikken aan de Dalerstraat 4 in Erm.

Kaarten kosten voor leden van Dorpsbelangen slechts vier euro en voor niet leden zes euro. Voor kinderen tot twaalf zijn de kaartjes 2 euro.
De voorstellingen van de Toneelclub Erm zijn op zaterdag 2, vrijdag 8 en vrijdag 9 maart in de Barnhouse van Route34. Alle voorstellingen beginnen om acht uur ‘s avonds en de zaal is open vanaf kwart over zeven.
De Toneelclub speelt dit seizoen: De onbetaalbare loodgieter. Het is een kluchtig blijspel en is geschreven door Hans van Wijngaarden. Op alle werk- en zaterdagen kunt u vanaf maandag 18 februari tot en met zaterdag 9 maart ook nog kaarten (voor zover voorradig) verkrijgen bij de familie Sikken. Telefoon: 0591-361896. 

Copyright © 2014,  ERM.NU. Alle rechten voorbehouden.