CDA op werkbezoek bij Installatietechniek Assen en AH Kortwijk

9 maart 2019
CDA op werkbezoek bij Installatietechniek Assen en AH Kortwijk


Een delegatie van het CDA-Coevorden bracht afgelopen donderdagmiddag (7 maart) een werkbezoek aan twee Slener bedrijven, Installatiebedrijf Assen en Albert Heijn Kortwijk. Het bezoek stond in het teken van de komende verkiezingen voor de provinciale staten en de waterschappen (20 maart a.s.)

Onder leiding van hun voorman Gertjan Zuur, kandidaat voor de provinciale staten, spraken de CDA’ers met de oprichters van de twee bedrijven, Jan Assen en Bea Kortwijk, over de belangrijke rol  die ondernemers spelen, met name een supermarkt, voor de leefbaarheid en vitaliteit van het dorp. Het CDA heeft dit thema hoog in z’n verkiezingsprogramma staan.

Delegatieleider Gertjan Zuur is de Coevordense CDA-kandidaat voor de provinciale staten. Hij wil de maatschappelijke onderwerpen van de gemeente Coevorden, waaronder de leefbaarheid van de dorpen en het platteland, in van de provinciale politiek op de agenda zetten. Ook zaken als bereikbaarheid, glaskabelverbindingen, zorg, arbeidsmarkt en duurzaamheid hebben hoge prioritiet van het CDA. Zuur woont in Zweeloo en is nu fractievoorzitter van de CDA-fractie in de gemeenteraad van Coevorden.

Copyright © 2014,  ERM.NU. Alle rechten voorbehouden.