Achterste Erm heeft nu eigen welkomstbord

11 maart 2019
Achterste Erm heeft nu eigen welkomstbord

Voor de Kerst stonden ze er al: de nieuwe welkomstborden in Achterste Erm. Nu zijn ze ook voorzien met de laatste informatie over wat er in onze twee dorpen te beleven is.

Want heel veel activiteiten doen we samen. Het toneelstuk De onbetaalbare loodgieter was met drie volle avonden en geweldig spel een groot succes. De aankondiging van het toneel in het eerste en tweede weekend kan dus weer opgeborgen worden tot volgend jaar. Maar het zoeken van paaseieren en het paasvuur komen nog! Wie heeft nog eikentakken over? Breng ze naar de locatie van het paasvuur op de es van Erm. De bloembakken vragen om nieuwe planten. Die komen wel. En verder danken we Rabobank Het Drentse Land voor de bijdrage aan deze mooie welkomstborden.

Dorpsbelangen Erm en Achterste Erm.

Copyright © 2014,  ERM.NU. Alle rechten voorbehouden.