Even voorstellen: familie Vlaskamp

26 maart 2019
Even voorstellen: familie Vlaskamp


Wij zijn de familie Vlaskamp, bestaande uit Dennis (34), Charlotte (31), Dymen (10) en Vince (5 maand). 2 honden, 3 schildpadden, 1 vis en 2 paarden.  We zijn in januari verhuist van Hoogeveen naar het Oostereind 23a in Erm.

We zochten een mooi huisje met een stukje grond erbij waar de paarden

van Charlotte konden staan in een rustige omgeving.  Dat vonden we in Erm.  In het dagelijks leven werkt Dennis als Accountmanager voor een ICT bedrijf en Charlotte zit in de thuishulp en heeft een part-time baan bij de Nationale Reserve (Defensie).  We wonen hier nu bijna 3 maanden met veel plezier, hebben veel aardige mensen ontmoet en hopen op nog jaren woonplezier in Erm.
Groetjes, Dennis, Charlotte, Dymen en Vince

Copyright © 2014,  ERM.NU. Alle rechten voorbehouden.