Het nieuw op te richten regionale Broodfonds organiseert tweede bijeenkomst.

8 maart 2019
Het nieuw op te richten regionale Broodfonds organiseert tweede bijeenkomst.

Op maandag 18 maart om 19.30 uur is er een 2e bijeenkomst voor geïnteresseerden in het Broodfonds in oprichting. De eerste bijeenkomst is goed bezocht; inmiddels staan er 38 belangstellenden op papier.

Maar er kunnen meer zelfstandig ondernemers bij die het Broodfonds zien als een vorm van collectieve voorziening van arbeidsongeschiktheid, voor en door zelfstandig ondernemers . Dus ook nieuw geïnteresseerden zijn welkom op 18 maart in het MFC Dalen (Wettringerlaan 1). Via broodfonds2019@ziggo.nl kunnen zij zich aanmelden en ontvangen dan de stukken die deze avond aan de orde komen. Na deze tweede bijeenkomst moeten geïnteresseerden voor 10 april een definitieve keuze maken voor wel of geen deelname in dit op te richten Broodfonds. De verwachting is dat dit Broodfonds vanaf 1 juni 2019 een feit zal zijn.

Copyright © 2014,  ERM.NU. Alle rechten voorbehouden.