Toneel Erm, laatste voorstelling en foto´s

9 maart 2019
Toneel Erm, laatste voorstelling en foto´s

Afgelopen zaterdagavond was de laatste voorstelling van dit jaar uitgevoerd door Toneelclub Erm. Een uitgebreide fotoreportage is te vinden in onze fotoalbum (link)

(foto´s: Jacko Haandrikman)


De drie uitvoeringen van de Toneelclub Erm zitten er weer op. Voor drie overvolle zalen in de Barnhouse van Route34 hebben de leden van de toneelclub een fantastisch optreden neer gezet. Er zaten veel hilarische momenten in het stuk wat zeer op de lachspieren van de bezoekers werkte. ‘De onbetaalbare loodgieter’ was een komedie van ruim twee en een half uur maar werd zeker niet als lang ervaren want de lachsalvo’s waren niet van de lucht. De spelers Gerrit Derks, Marit Anholts, Janine Haddering, Heidi Oldengarm, Jan van Wijk, Nanja Blaak, Roelof Ensing en Janet Katerberg zetten hun rol stuk voor stuk goed neer. De hulp van souffleur Herman Hidding was dan ook maar sporadisch nodig. De grimeuses Marrie Derks en Anna Renting hadden weer gezorgd dat de ‘typetjes’ er weer prachtig uitzagen! Het decor zag er ook weer gelikt uit mede door de hulp van veel vrijwilligers ondersteund door Jans Elling en Meine Oostwoud. Leiding en regisseur van dit alles was weer in handen van Hammy Oldengarm. Een compliment voor de Toneelclub Erm is zeker op zijn plaats! 

Copyright © 2014,  ERM.NU. Alle rechten voorbehouden.