Beste inwoners van Erm en Achterste Erm,

13 april 2019
Beste inwoners van Erm en Achterste Erm,


Het bestuur van Dorpsbelangen wil graag jullie menig horen over enkele onderwerpen, waar wij nu mee bezig zijn. Dat helpt ons om voorstellen te doen en besluiten te nemen waarvan wij weten dat daar draagvlak voor is in het dorp.  

Iedereen heeft die enquête al op papier thuis bezorgd gekregen. Eerder werd op erm.nu een digitale versie gegeven, maar daarop kon je bij ‘Toelichting” niets invullen. Ook je naam en adres kon je er niet kwijt. Dat euvel is nu verholpen. Hierbij de VERNIEUWDE ENQUÊTE!

Dus wie de enquête digitaal wil invullen wordt uitgenodigd dat hier te doen.Ook zij die al eerder digitaal de enquête invulden worden gevraagd dat hier opnieuw te doen. Nu met je gegevens erbij, zodat we kunnen zien wie er geageerd heeft en of er niemand dubbel gereageerd heeft.

Je hoeft niets anders te doen dan te klikken op onderstaande URL en dan gaat het programma vanzelf lopen:

https://forms.gle/anB1X86Jz3iahmaX9

Als je de vragen beantwoord hebt, ga je er weer uit en de antwoorden komen dan vanzelf naar ons toe.

We zijn heel benieuwd naar jullie reacties.

He bestuur van Dorpsbelangen.

Copyright © 2014,  ERM.NU. Alle rechten voorbehouden.