Collecte Kinderhulp voor goed doel in Sleen

17 april 2019
Collecte Kinderhulp voor goed doel in SleenDeze week wordt er gecollecteerd voor het Nationaal Fonds Kinderhup. De helft van de collecteopbrengst in Sleen komt ten goede aan het gezinshuis “’t Nössien” in Sleen. Jakob en Ina Pol hebben drie eigen kinderen en daarnaast vier pleegkinderen die permanent bij hen wonen. Dit doet de familie Pol in dienst van ’s Heeren Loo.

“Met uw gift wordt het mogelijk om kinderen in armoede te ondersteunen met een beetje gewoon geluk. Kinderen worden geholpen als zij bijvoorbeeld naar het voorgezet onderwijs gaan maar geen fiets hebben, ook zijn er kinderen die dankzij de collecteopbrengsten mee kunnen op schoolreis of een zwemdiploma kunnen halen omdat de zwemlessen worden betaald vanuit het Fonds Kinderhulp.”

Ga voor meer informatie over Nationaal Fonds Kinderhulp en de collecte naar www.kinderhulp.nl. Of neem contact op met de coördinator binnen Sleen: Melanie Klingenberg; melanie.klingenberg@home.nl of tel. 0591-367715.
16 april 2019

Copyright © 2014,  ERM.NU. Alle rechten voorbehouden.