Kortingskaarten Festival Zoet voor Sleners

4 mei 2019
Kortingskaarten Festival Zoet voor Sleners


Het Festival der Zoete Verleidingen in Sleen gaat in augustus zijn 8e editie beleven. Inwoners van Sleen kunnen de hele maand mei entreekaarten met korting kopen bij Tourist Info Sleen.

Het wordt weer een mooi en spannend festival. Mooi omdat er dit jaar weer bekende patissiers bakdemo’s komen geven. Zoals Hidde de Brabander, bekend van 24Kitchen, en sinds vorig jaar Meester Patissier (waarvan er in Nederland maar drie zijn) en Kees Raat, auteur van de Chocoladebijbel en begin dit jaar uitgeroepen tot wereldkampioen warme chocolademelk maken.

Bovendien is er weer veel kindervertier, zoals een prachtig versierd zweefmolentje en leuke workshops.

Nieuwe locatie
Een spannende editie wordt het ook, omdat het dit jaar voor het eerst in de tuin van de Sleenerhoeve is. Organisator Anneke Boekee: “Het is altijd afwachten hoe mensen daarop reageren. Ze hebben bepaalde verwachtingen en we willen ze natuurlijk niet teleurstellen. Zo hadden we vorige maand de 1e voorjaarseditie op De Kemphaan in Almere en toen kregen we wel reacties van bezoekers dat ze het in Sleen altijd leuker vonden. Maar nu bij de Sleenerhoeve heb ik er alle vertrouwen in dat dit goed gaat bevallen.”

Het festival is niet alleen populair onder taartenbakkers en taartliefhebbers. “We horen juist van veel mensen dat ze Festival Zoet bezoeken omdat ze genieten van het sfeertje en de landelijke entourage,” volgens Boekee.

Kortingsactie
Om ook het lokale bezoek aan het festival aan te jagen is er een kortingsactie voor inwoners van Sleen. Gedurende de hele maand mei kan men bij Tourist Info entreekaarten kopen voor € 4,- per stuk. Dat is ruim 50% korting. Er zijn 175 kortingskaarten beschikbaar, dus zolang de voorraad strekt.

Het Festival der Zoete Verleidingen wordt gehouden van vrijdag 2 augustus t/m zondag 4 augustus, alle dagen van 10.00-18.00 uur. De locatie is Sleenerhoeve, Brink 20 in Sleen. www.festivalzoet.nl

Born SleenWeb

02 mei 2019

Copyright © 2014,  ERM.NU. Alle rechten voorbehouden.