Jubileumfeest bij Assen installatietechniek & badkamers

4 juni 2019
Jubileumfeest bij Assen installatietechniek & badkamers

†Hoe het begon

Assen in Sleen pakt groots uit vanwege het feit dat het bedrijf maar liefst 40 jaar bestaat.

Dit oer Drentse bedrijf is al in 1979 opgericht door Jan Assen. Vanuit een winkelpandje in Sleen, aan de Bannerschultestraat waar nu de Klavercadeau shop zit, verkocht hij bruin- en witgoed, en deed de bijbehorende installatiewerkzaamheden. In korte tijd groeide de regiefunctie, kwam er een sanitaire showroom, en was de overname van Weggemans elektrotechnische bedrijf uit Westerbork in 1996 een hoogtepunt.

De groei zette door en het personeelsbestand werd steeds groter. Eind jaren negentig groeide het installatiebedrijf opnieuw uit haar jasje. Besloten werd het huidige en op groei ingerichte pand aan de Meulenakker in Sleen te bouwen. In april 2001 opende Assen op deze nieuwe locatie feestelijk haar deuren. In 2005 nam zoon Arno het roer over van Jan. Onder zijn ambitieuze leiding groeit Assen installatietechniek & badkamers uit tot het moderne en duurzame concern dat het nu is.

Betrouwbaar en efficiënt

Het bedrijf staat bekend als zeer betrouwbaar als het gaat om badkamers, comfort sanitair, wand- en vloertegels, verwarming en duurzame energie oplossingen. De showroom, aan de Meulenakker, met een keur aan de meest moderne en duurzame badkamers wordt bezocht door klanten uit een wijde oomtrek. Met de modernste innovaties heeft dit Sleense bedrijf een voorbeeldfunctie voor de rest van Nederland.

Het feest!!!
Dit mooie jubileum wordt gevierd op vrijdag en zaterdag 14 en 15 juni. En niet zomaar een feestje, nee, Assen pakt groots uit! Uiteraard is er muziek, een ijscokar, er zijn barbequehapjes, drankjes, een spel voor de jeugd, een springkussen, de kids kunnen mooi geschminkt worden, en zijn aantrekkelijke acties en mooie zaken om te winnen: leverancier Remaha geeft zelfs een duurzame HR ketel weg! Het is bijzonder dat veel toeleveranciers van Assen dit feest meevieren door aanwezig te zijn met hun producten en expertise. Voor Sleen een unicum dat er zoveel divers aanbod te zien is. Duurzaamheid is het thema van dit jubileum.

Duurzaamheid hoog in het vaandel

‘We zijn al lang bezig om zo duurzaam en efficiënt mogelijk te werken en producten te leveren aan onze klanten die daar bij passen, zegt Arno, ‘ook wij gaan voor een betere wereld, en dat werkt uiteindelijk kostenbesparend voor onze klanten. Doordat we langer thuis wonen hebben we een ergotherapeut (Godelein Wegter) uitgenodigd die alles kan uitleggen over dit traject met eventuele aanpassingen. Ik ben erg trots op ons moderne bedrijf, en zeker ook op de hardwerkende en kundige medewerkers.

Iedereen welkom!

Arno vervolgt: ‘We nodigen alle klanten, niet klanten, buren, vrienden, collega’s en familie op om dit 40-jarig jubileum met ons mee te vieren. Laten we er een paar feestelijke en gedenkwaardige dagen van maken! We zien jullie graag!’

Copyright © 2014,  ERM.NU. Alle rechten voorbehouden.