Nieuwe shirts voor Fietsclub

6 juni 2019
Nieuwe shirts voor Fietsclub

Uit handen van Hans Grondel kregen de leden van de Sleener Fietsclub 65+ een nieuw shirt uitgereikt. De Fietsclub bestaat nu ruim een jaar en gebruikt café-restaurant De Linde als start en finishplaats.

Dus vond Hans Grondel het tijd worden om de heren uniform te kleden, dit in samenwerking met Jansen Event-Sportmanagement. De Fietsclub bestaat uit vijf en zestig plussers uit de Sleener regio die voor hun plezier twee middagen in de week, op dinsdag- en donderdagmiddag, een fietstocht maken van zo’n zestig kilometer. Ze vertrekken steeds om half twee bij De Linde en finishen daar rond de klok van vier uur. Als gezellige afsluiter wordt er met elkaar een glaasje gedronken want dorst hebben de mannen dan wel. De Fietsclub kan overigens nog wel wat enthousiaste wielrenners gebruiken van 65+. Dus kom gerust op dinsdag- of dondermiddag naar de start bij De Linde en fiets mee! En . . . . er wordt zo’n tempo gedraaid als de zwakste kan!

Op de foto van links naar rechts:
Koos Venema, Freddy Stock, Peter Righarts, Luuk Nieborg, Albert Oosterman, Jaap Rossen, Hammy Oldengarm en Hans Grondel

Copyright © 2014,  ERM.NU. Alle rechten voorbehouden.