Proefduiken in Bosbad Noord-Sleen

4 juli 2019
Proefduiken in Bosbad Noord-Sleen

Heb jij weleens echt willen duiken, samen met een duikinstructeur?

Kinderen mogen dat op 12 juli gratis proberen in Bosbad Noord-Sleen! Vanaf 8 jaar (bij 7 jaar in overleg) mag je een introductieduik doen met de Emmer Duikers. Je gaat ongeveer 10 tot 15 minuten onder water. Daarvoor krijg je nog uitleg over hoe alles werkt en wat de (veiligheids)regels zijn. 

Er zijn al heel wat aanmeldingen binnen, maar als je nog een duik wilt proberen ben je 12 juli tussen 16.00 en 17.00 uur welkom in het bad. Let wel op, op=op. In dit geval geldt dat voor de zuurstoftanks. Wanneer die leeg zijn kunnen er, uiteraard, geen mensen meer onder water. Duiken meerdere kinderen achter het net? Dan kijken we of we nog een datum kunnen plannen. 

Voor ouders is het belangrijk om te weten dat er een verklaring moet worden getekend voordat de kinderen het bad in gaan. Deze kun je bij het bad zelf invullen als je meegaat. Komt een kind alleen, neem dan vooraf contact op via info@noordsleen.nl. Je krijgt het formulier dan digitaal, kunt het printen en invullen een meegeven aan je kind. 

Copyright © 2014,  ERM.NU. Alle rechten voorbehouden.