BMI30+ eet- en beweegprogramma

12 augustus 2019
BMI30+ eet- en beweegprogramma

“De aankondiging van laatst om te gaan sporten als 51-plusser bij Sport Initiatief Sleen (SIS) werkt prima. We hadden de eerste pilates les tien dames om de training te volgen”, aldus SIS. SIS probeert iedereen in Sleen op de een of andere wijze aan het bewegen te krijgen. Op 3 oktober start het baSIS-Fitprogramma.


Dit programma is voor mensen met een BMI hoger dan 30. BMI van 30? Als voorbeeld; lengte 180 cm, BMI 30 dan zou het gewicht circa 100 kg zijn. Uw eigen BMI even berekenen kan via: https://www.voedingscentrum.nl/bmi.aspx.
Het programma is een samenwerking tussen Your Coach Voeding, Beweging & Gedrag en SIS, Sport Initiatief Sleen. Duurt 8 weken, aangepast bewegingsprogramma, wekelijkse coaching, aandacht voor voeding en levensstijl. In een groep van 6-10 gelijkgestemden. Denk er al vast over na of het wellicht iets voor u of jou is.

07 augustus 2019

(sleenweb)

Copyright © 2014,  ERM.NU. Alle rechten voorbehouden.