Even voorstellen . . . . .

31 augustus 2019
Even voorstellen . . . . .


Per 1 juli zijn aan de Dalerstraat 1 komen wonen: Fokke en Ilma Meijer. Zij hebben het huis op de hoek Esweg-Dalerstraat gekocht van Lena Ambergen.

Fokke en Ilma zijn niet helemaal onbekenden in het dorp. Fokke heeft in het verleden aan de Dalerstraat 18 gewoond en vandaar zijn ze op het Ermerstrand neer gestreken. Maar met name Ilma wilde graag weer in het dorp wonen want het echte dorpsgevoel werd toch wel gemist. Fokke gaat volgend jaar met pensioen en wil zich dan nog intensiever op de volleybaltraining storten. Ilma is woonbeleider PG op het Ellertsveld in Schoonoord maar haar droom is om in de toekomst een eigen foto-studio te hebben. Fokke en Ilma zijn blij terug te zijn in het dorp en zien de toekomst zonnig tegemoet!
Erm.nu wenst jullie veel woon plezier in de ‘kern’ van Erm!

Copyright © 2014,  ERM.NU. Alle rechten voorbehouden.