Cursus Klik & Tik in Bibliotheek Sleen

11 september 2019
Cursus Klik & Tik  in Bibliotheek Sleen

Voor iedereen die veilig en makkelijk het internet op wil organiseert Bibliotheek Sleen de cursus Klik & Tik. Klik & Tik is een internetcursus voor beginners met zes bijeenkomsten op een dinsdagmorgenmorgen.

Tijdens deze cursus leren mensen in een kleine groep en onder begeleiding van een docent stap voor stap hoe het internet werkt. Iedereen kan op zijn eigen tempo de computercursus doorlopen. Ook is het mogelijk om thuis of in de bibliotheek zelfstandig verder te oefenen met Klik & Tik.

De cursus is van 9.30-11.30 uur  en begint op dinsdag 8 oktober.

Deelname aan de cursus is gratis.

Meer informatie of aanmelden ? Kom langs bij de bibliotheek of bel : 088 0128260

Copyright © 2014,  ERM.NU. Alle rechten voorbehouden.