Gastouderbureau Drieluik deelt uit

20 september 2019
Gastouderbureau Drieluik deelt uit

                                              

Gisteren, donderdag 19 september, was het de landelijke dag van de gastouder en pedagogisch medewerker.

Dit laat Gastouderbureau Drieluik niet ongemerkt voorbij gaan. De twee bemiddelingsmedewerksters Anita Beukeveld en Melanie Klingenberg hebben een rondje gemaakt door het hele werkgebied Zuid-Oost Drenthe om al hun gastouders te verrassen met een verwenpakketje. Daarin is ook aan de gastkinderen gedacht; Het boek “Kikker is Kikker” en een bakproduct voor bananenbrood. In het kader van de gezonde kinderopvang een variant die suikervrij en biologisch is.
Anita en Melanie zijn supertrots op ‘hun’ gastouders!

www.gastouderbureaudrieluik.nl

Copyright © 2014,  ERM.NU. Alle rechten voorbehouden.