Muzikaal jaar start met Ensembleconcert

6 september 2019
Muzikaal jaar start met EnsembleconcertDe scholen zijn weer begonnen, de instrumenten gaan weer uit de koffers klaar om te starten met een nieuw muzikaal jaar. Zoals elk jaar heeft Crescendo weer een aantal concerten gepland.

“De eerste willen we nu graag onder uw aandacht brengen”, aldus de muziekvereniging. “Over onze verdere concerten hoort u te zijner tijd.”
Zondagmiddag 3 november organiseert Crescendo het ensembleconcert. Samen met andere muzikanten in klein groepsverband hun favoriete muziek spelen. Voor een mooi afwisselend programma vormen de leden van Crescendo verschillende ensembles.

Meedoen?
“Wij zouden het erg leuk vinden wanneer er ook niet leden mee willen doen met dit concert. Speel je een (blaas/slag) instrument en wil je aan 1 van de ensembles (van de leden) mee doen, of heb je zelf een mooi ensemble?” Meld je dan voor vrijdag 13 september aan bij de organisatie (Thijs Breukelman en Anique Snijders). Dan kan door het sturen van een mail naar ensembleconcert@crescendosleen.nl.
“Ook voor vragen kan je hier een mailtje heen sturen. Uiteraard bellen we je als je vragen hebt en je telefoonnummer hebt achter gelaten. Het zou toch super zijn als we een ensembleconcert door Crescendo & friends kunnen organiseren?”

04 september 2019

(sleenweb)

Copyright © 2014,  ERM.NU. Alle rechten voorbehouden.