NIERSTICHTING ZOEKT COLLECTANTEN IN ERM

3 september 2019
NIERSTICHTING ZOEKT COLLECTANTEN IN ERM

Voor de landelijke collecteweek van 15 t/m 21 september zoekt de Nierstichting enthousiaste collectevrijwilligers in Erm. Door heel Nederland collecteren in deze week duizenden vrijwilligers met als doel: zoveel mogelijk geld inzamelen voor het welzijn van nierpatiënten. En dat is hard nodig, want het leven van een nierpatiënt is geen leven, maar overleven. Daarom zet de Nierstichting zich in voor een toekomst waarin nierziekten beter te behandelen en zelfs te genezen zijn.  

Collectanten maken het verschil voor nierpatiënten

De Nierstichting krijgt geen structurele financiële steun van de overheid en is afhankelijk van giften en donaties. De inkomsten uit de collecteweek zijn dan ook erg belangrijk voor de Nierstichting en de inzet van deze vrijwilligers maakt namelijk écht het verschil.

Aanmelden als collectant voor de Nierstichting

Aan de Nierstichting zijn inmiddels ruim 60.000 collectevrijwilligers verbonden. Toch worden nog niet alle huishoudens in Erm bereikt. Een collectant investeert gemiddeld twee uur van zijn of haar tijd aan de collecte, maar maakt daarmee voor nierpatiënten een wezenlijk verschil. Loopt u twee uurtjes mee in uw buurt? Meld u aan via www.nierstichting.nl/2uur.  

Voor meer informatie: www.nierstichting.nl

Copyright © 2014,  ERM.NU. Alle rechten voorbehouden.