Rommelmarkt en bazar voor Dorpskerk

6 september 2019
Rommelmarkt en bazar voor Dorpskerk

De restauratiecommissie van de Dorpskerk in Sleen organiseert weer een rommelmarkt en bazar. Ten bate van het Restauratiefonds Dorpskerk Sleen wordt de jaarlijkse rommelmarkt en bazar gehouden op zaterdag 28 september a.s.

Plaats van handeling: plein achter Ons Centrum.
Op het plein achter de voormalige bibliotheek aan de Brink in Sleen, wordt op zaterdag 28 september een rommelmarkt en bazar gehouden. De opbrengst van deze markt komt ten goede aan het algemene onderhoud aan de naastgelegen Dorpskerk. Onlangs zijn er weer gebreken aan het historische gebouw vastgesteld en reparatie vraagt om veel geld.
De restauratiecommissie van deze kerk, die al jaren garant staat voor de organisatie van een dergelijke rommelmarkt, hoopt met de opbrengst daarom weer een aantal ‘zaken’ te kunnen bekostigen.

Onderhoud aan oude gebouwen en aan kerken in het bijzonder blijft altijd een kostbaar iets. Door het organiseren van een dergelijke markt hoopt men geld hiervoor in te zamelen. En dat is beslist wel nodig! Middels dit soort acties probeert de commissie geld in te zamelen voor regelmatig onderhoud.
Rond het middaguur gaat de rommelmarkt op het plein achter ”Ons Centrum” van start. Ook dit keer zijn de leden van de restauratiecommissie erin geslaagd een groot aantal prachtige artikelen voor de verkoop bijeen te krijgen. Door een paander wordt een zogenaamde bij-opbod-verkoop gehouden.
Naast de rommelmarkt wordt een bazar georganiseerd. Het Rad van Avontuur zal hierbij zeker niet ontbreken. Voorts zijn er allerlei verkoopacties en voor de kinderen zijn tal van attracties aanwezig.
De rommelmarkt en bazar in het centrum van Sleen beginnen ‘s middags om 12.00 uur. De ”overtollige spullen” worden huis aan huis opgehaald op donderdagavond 26 september a.s. vanaf 18:00 uur.

05 september 2019

Copyright © 2014,  ERM.NU. Alle rechten voorbehouden.