Bankje op de Helkampsweg

30 oktober 2019
Bankje op de Helkampsweg

Bij het paadje van de Helpkampsweg naar de Hellingenweg langs het weiland van Albert Vrielink, waar of schapen of paarden van hem staan,

staat sinds vrijdag een bankje! In onze enquête naar behoeften in Erm werd

enkele malen om het plaatsen van een bankje gevraagd op diverse locaties. Dorpsbelangen is op dat verzoek ingegaan. Het eerste bankje dat geplaatst is, is dit bankje. Er komen in en rondom Erm in totaal acht nieuwe bankjes. Zo gauw er weer een wordt geplaatst, laten we daar een plaatje van zien. Mensen die gaan wandelen willen soms even uitrusten. Toeristen die ons dorp bezoeken maken ook geregeld gebruik van de bankjes die er al staan.
Komt dit bankje jullie trouwens niet bekend voor? Het stond eerst op de hoek van Dalerstraat en De Hoek.

Maar daar moest het weg. Waarom? Dat blijft nog even geheim. Totdat er op zaterdagmiddag 16 november om 15.00 uur een onthulling plaatsvindt, uitgevoerd door wethouder Joop Brink. Wie erbij wil zijn is welkom!

Copyright © 2014,  ERM.NU. Alle rechten voorbehouden.